- 500 gram rundergehakt
- 1 ui, heel fijn gesneden of gehakt, je kan m ook raspen
- 5 of 6 eetlepels koriander, fijngesneden of gedroogd
- 50 gram cashewnoten, fijngehakt
- 1 theelepel garam massala
- 1 theelepel gemalen komijnzaadjes
- zout en peper
- ongeveer 1 dl zonnebloemolie
- 100 tot 150 gram mayonaise
- 1 theelepel mosterd
Bereidingswijze:
- Meng het gehakt met de ui, 2 eetlepels koriander, de fijngehakte noten, garam massala, komijn en zout en peper naar smaak.
- Vorm hiervan circa 20 kleine balletjes en bak ze in 5 tot 8 minuten rondom bruin en gaar in de hete olie.
- Laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Meng de mayonaise met de mosterd, 3 tot 4 eetlepels koriander en zout en peper naar smaak.
- Serveer de koriandermayonaise bij de gehaktballetjes.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten