3 oktober 2010

Pennepasta schotel met gehakt, broccoli en kaassaus

Ingredienten:

  • 1 pak of zak pennepasta
  • 2 stronken broccoli
  • 2 grote uien
  • 500 gram gehakt
  • 1 doos champignons
  • 2 zakjes kaassaus
  • Zout, peper en Italiaanse kruiden naar smaak
  • Geraspte kaas

Verder nog nodig:
  • Ovenschaal
  • Aluminiumfolie


Bereidingswijze:
  • Kook de pasta en broccoli met ietsje zout.
  • Bak het gehakt rul zonder gebruik te maken van boter of olie.
  • Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes en bak dit daarna mee met het gehakt.
  • Wanneer de broccoli gaar is deze ook klein snijden en meebakken.
  • Zout, peper en Italiaanse kruiden toevoegen naar smaak.
  • De gare penne in de ovenschaal doen.
  • Zo ook het gehakt/broccoli mengsel (je kan het ook eerst mengen met de penne voor je het in de ovenschaal doet)
  • Bereid de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing en giet dit daarna over de penne/gahakt/broccoli heen.
  • Gerapte kaas eroverheen strooien en afdekken met aluminiumfolie.
  • Doe de schaal in de voorverwarme oven en bak het dan 30 minuten op 180 graden.

Eet smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen