- 1 pak of zak pennepasta
- 2 stronken broccoli
- 2 grote uien
- 500 gram gehakt
- 1 doos champignons
- 2 zakjes kaassaus
- Zout, peper en Italiaanse kruiden naar smaak
- Geraspte kaas
Verder nog nodig:
- Ovenschaal
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze:
- Kook de pasta en broccoli met ietsje zout.
- Bak het gehakt rul zonder gebruik te maken van boter of olie.
- Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes en bak dit daarna mee met het gehakt.
- Wanneer de broccoli gaar is deze ook klein snijden en meebakken.
- Zout, peper en Italiaanse kruiden toevoegen naar smaak.
- De gare penne in de ovenschaal doen.
- Zo ook het gehakt/broccoli mengsel (je kan het ook eerst mengen met de penne voor je het in de ovenschaal doet)
- Bereid de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing en giet dit daarna over de penne/gahakt/broccoli heen.
- Gerapte kaas eroverheen strooien en afdekken met aluminiumfolie.
- Doe de schaal in de voorverwarme oven en bak het dan 30 minuten op 180 graden.
Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten