31 oktober 2010

Gepaneerde camembert met honing

Ingredienten:
  • 1 camembert
  • meel
  • 1 ei
  • paneermeel
  • olijfolie
  • honing


Bereidingswijze:
  • Snijd de camembert in 4 parten.
  • Haal de parten door het ei, wat je eerst hebt los geklopt, vervolgens de parten door het meel halen.
  • Doe dit in totaal tweemaal.
  • Haal tenslotte de parten nog een laatste keer door het ei, om de daarna door het paneermeel te halen.
  • Bak de kaasparten dan kort in een pan waarin je een klein beetje olijfolie hebt verhit.

  • Serveer de kaas op een bord, giet er vervolgens wat honing over en strooi er eventueel wat (in de oven geroosterde) walnoten overheen.
  • Het smaakt erg goed met een salade en wat brood maar ook als vleesvervanger bij bijvoorbeeld bloemkool.

Omdat het geheel best machtig is, kan het ook goed als hoofdgerecht opgediend worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen