2 oktober 2010

Pastasalade

Ingredienten:

  • 150 gram pasta (tricolore)
  • 1 lenteui
  • 5 zongedroogde tomaten in olie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 12 zwarte olijven (AH excellent)
  • 250 gram kerstomaatjes
  • 2 eetlepels rode azijnwijn of citroensap
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels gesneden basilicum
  • peper en zout naar smaak


Bereidingswijze:

  • Kook de pasta gaar
  • Snipper de lenteui
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes klein en de kerstomaatjes door de helft
  • Pers de knoflook uit en doe alles door elkaar als de pasta gaar is.

Lekker met stokbrood en kruidenboter erbij.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen