- 500 gram kipfilet
- 2 uien
- 4 tomaten
- 3 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje babi pangangsaus (conimex)
- 2 eetlepels ketjapsaus
- Sambal oelek
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Pel en snipper de uien.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Snijde de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een braadpan of wok en bak de kipfiletblokjes al omscheppend bruin. - Bak de uien ca, 3 minuten mee en pers de knoflook erboven uit.
- Bereid de babipangangsaus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg deze samen met de ketchap aan de kip toe.
- Smoor de kip zachtjes gaar in ongeveer 10 minuten.
- Schep de tomaten erdoor en warm ze nog even mee.
- Breng op smaak met sambal, zout en peper.
Lekker met (gele) rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten