- 125 gram suiker
- 1/4 liter slagroom
- 1 pakje mon chou
- 1 blikje vlaaivulling (bv kersen)
- Ongeveer 225 gram bisquitjes
- Ongeveer 200 gram margarine
Bereidingswijze:
- Verkruimel de bisquit
- Dit doe je in een kom en smelt ondertussen de boter op laag vuur.
- Giet de boter over de verkruimelde bisquit en meng beiden met elkaar.
- Doe dit in een springvorm van maximaal 22 cm doorsnede.
- Druk dit goed aan.
- Zet het daarna in de koelkast en laat het daar minimaal 30 minuten staan.
- Ondertussen klop je de slagroom met 5 gram suiker.
- In een andere kom doe je de mon chou met 120 gram suiker en roer dit met een mixer tot het zich met elkaar vermengd heeft.
- Dan met een houten lepel de slagroom door het mon chou mengsel scheppen.
- Als dit goed vermengd is schep je dit alles op de bisquit bodem en maak het mooi egaal.
- Laat dit alles goed opstijven in de koelkast, ongeveer weer 30 minuten.
- Doe de vlaaivulling erop en verdeel het over de taart.
- Weer de koelkast in tot het tijd is om de taart aan te snijden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten