3 oktober 2010

Visschotel met Boursin Cuisine

 Ingredienten:

  • 1 pakje koolvis
  • 2 tomaten
  • Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden (al dan niet de light versie)
  • Peper naar smaak
  • Aromat naar smaak
  • 1 ui


Bereidingswijze:

  • Verwarm de over voor op 200 graden.
  • Neem een ovenschaal waarin de stukken koolvis goed naast elkaar kunnen liggen.
  • Op de bodem van de ovenschaal een dun laagje aromat strooien.
  • Leg hierop de stukken koolvis.
  • Bestrooi dit weer met een dun laagje aromat en wat peper naar smaak.
  • Leg hierop een laagje en dunne ringen gesneden ui.
  • Daarop de in dunne plakjes gesneden tomaat zodat de vis bedekt wordt.
  • De boursin cuisine iets verdunnen met wat water of melk.
  • Doe de boursin cuisine over de tomaten heen.
  • Doe de schaal in de oven en laat die in 30 minuten op 200 graden gaar worden.

Wij eten dit graag bij spinazie maar is natuurlijk ook lekker bij worteltjes of wat je maar lekker vind om vis bij te eten.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen