Ingredienten:
- Pakje bladerdeeg (vriezer)
- 500 gram gehakt half om half
- 1 zakje gehaktkruiden
- 1/2 theelepel gehakte knoflook
- 1 ei
Bereidingswijze:
- Verwarm de over voor op 200 graden
- Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op een plank om te laten ontdooien
- Vermeng de gehakt met de kruiden en de knoflook
- Verdeel het gehaktmengsel over de 10 plakjes bladerdeeg.
- Vouw de bladerdeeg om de gehakt heen en plak vast met wat water en met een vork aanduwen
- Bestrijk de saucijzenbroodjes met een losgeklopt ei
- Doe de broodjes 20 minuten in de oven
Daarna is het smullen geblazen. Heeft u er teveel kunt u ze altijd na het bakken goed af laten koelen en in de vriezer doen.
Het is ook leuk om ze als borrelhapje te serveren, snijd ze dan voor het bakken in 2 of 3 stukken.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten