Ingrediƫnten:
- 1 blikje Corned Beef (340 gr)
- 5 eieren
- 50 ml melk
- 1 zakje kruidenmix voor Spaanse aardappelomelet (20gr, van Silvo)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 zakje minikrieltjes (450 gr)
- 4 tomaten
- 5 eetlepels sladressing yoghurt
- Cuichevorm, doorsnede 26 cm (ik heb het ook een keer gemaakt in de cakevorm van tupperware en dat gaat ook goed)
Bereidingswijze:
- Oven voorverwarmen op 200 gr C. of gasovenstand 4.
- Corned Beef in blokjes snijden.
- In een kom de eieren met de melk in ongeveer 1 minuut licht schuimig kloppen met een garde. Kruidenmix er daarna doorroeren.
- In een grote koekenpan de olie verhitten. De minikrieltjes ongeveer 6 minuten bakken. De Corned Beef ongeveer 2 minuten meebakken.
- Quichevorm invetten.
- Mengsel in quichevorm scheppen.
- Eimengsel erover heen schenken.
- Omelet in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten laten stollen tot de bovenkant bijna droog is.
- Intussen de tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met de sladressing.
- Omelet serveren met de tomatensalade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten