18 oktober 2009

Aardappelomelet met Corned Beef

Ingrediƫnten:
  • 1 blikje Corned Beef (340 gr)
  • 5 eieren
  • 50 ml melk
  • 1 zakje kruidenmix voor Spaanse aardappelomelet (20gr, van Silvo)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 zakje minikrieltjes (450 gr)
  • 4 tomaten 
  • 5 eetlepels sladressing yoghurt 
  • Cuichevorm, doorsnede 26 cm (ik heb het ook een keer gemaakt in de cakevorm van tupperware en dat gaat ook goed)

Bereidingswijze:
  • Oven voorverwarmen op 200 gr C. of gasovenstand 4.
  • Corned Beef in blokjes snijden.
  • In een kom de eieren met de melk in ongeveer 1 minuut licht schuimig kloppen met een garde. Kruidenmix er daarna doorroeren.
  • In een grote koekenpan de olie verhitten. De minikrieltjes ongeveer 6 minuten bakken. De Corned Beef ongeveer 2 minuten meebakken.
  • Quichevorm invetten.
  • Mengsel in quichevorm scheppen.
  • Eimengsel erover heen schenken.
  • Omelet in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten laten stollen tot de bovenkant bijna droog is.
  • Intussen de tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met de sladressing.
  • Omelet serveren met de tomatensalade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten