Ingrediƫnten:
- 2 pakjes bokkepootjes van 200 gram.
- 5 eetlepels advocaat
- pakje bourbon hazelnoot
- 3 pakjes houdbare slagroom van 200 ml.
- 100 ml melk
- mokka-aroma van baukje
- 1 eetlepel suiker
- springvorm
Bereidingswijze:
- 1 pakje bokkepootjes verkruimelen op de bodem van de springvorm(wat kruimels achterhouden voor de garnering).
- De bourbon met 100 ml melk en 200 ml slagroom heel stijf kloppen, en over de bokkepootjes doen, vervolgens de advocaat over de bourbon verdelen.
- Hierop het tweede pakje verkruimelde bokkepootjes.
- De overige 2 pakjes slagroom met 1 eetlepel suiker en een scheutje mokka-aroma zo stijf kloppen dat de kom op de kop kan worden gehouden, dit wordt de bovenste laag.
- Glad strijken en garneren met wat bokkepootjeskruimels.
De dag erna kun je hem naar keuze versieren met vlokken, hagelslag of paaseitjes en dan smullen maar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten