Dit recept heb ik via mijn "zus" Sandra F., dank je wel daarvoor Sandra.
Ingredienten:
- Bladerdeeg (10 plakjes)
- 1 ui
- 1 of 2 teentjes knoflook naar keuze
- 500 gr rundergehakt
- 1 bekertje zure room
- een halve theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels paneermeel
- zout en peper, beetje maggi en een beetje tomatenketchup naar smaak
Bereidingswijze:
- Ui en knoflook bakken, dan het gehakt erbij bakken en rullen.
- Pan van het vuur halen.
- Nootmuskaat, paneermeel, zure room, peper en zout en als laatste de tomatenketchup en maggi erbij doen.
- Het gehaktmengsel wat af laten koelen en dan op het plakje bladerdeeg scheppen.
- Vouw het plakje bladerdeeg schuin dicht, zodat je een flapje krijgt en plak hem dan dicht.
- Het ei loskloppen en met een kwastje over de flapjes smeren.
- In de oven bakken op 200 graden (electrische oven) zo'n 25 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten