Dit recept heb ik gekregen van Petra M., een vriendin van me, dank je wel daarvoor!
Ingredienten:
- Broccoli naar het aantal personen
- 2 bakjes hamreepjes/blokjes
- 2 eieren
- 1/4 slagroom
- stevig bladerdeeg
- zakje geraspte kaas
- verschillende kruiden naar smaak
Bereidingswijze:
- Kook de broccoli goed gaar en laat goed uitlekken.
- Prak het hierna fijn met een vork.
- Klop de eieren met de slagroom en de kruiden door elkaar, voeg als laatste een deel van de geraspte kaas erdoor.
- Vul een springvorm ca. 26'' met het bladerdeeg, die je eerst heb laten ontdooien, prik er onderin wat kleine gaatjes met een vork. (evt. wat paneermeel onderin)
- Doe de broccoli met de hamreepjes in de bakvorm en giet het ei-mengsel er over heen.
- Vouw het bladerdeeg een beetje over het mengsel heen, zodat er een rand ontstaat.
- Strooi hierna de resterende kaas erover heen en zet de taart in de oven (tijd staat meestal op de verpakking van het bladerdeeg)
- Serveer de taart met wat curry saus en eventueel met wat stokbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten