Recept verkregen via Mariska van Vliet
Ingredienten:
- 500 gr. shoarma
-1 spitskool
- kilo aardappels
- klein blikje
ananas
- boter
- 125 ml. crème fraiche
- 100 gr.geraspte kaas
- peper en
zou
Bereidingswijze:
- Bak de shoarm.
- Snij de spitskool in reepjes en kook beetgaar in water met snufje zout.
- Schil de aardappel, snij ik dikke plakken en kook net aan gaar in water met snufje zout.
- Als alles gaar is de shoarma met de spitskool mengen. Stukjes ananas erdoor.
- Ovenschotel vullen met dit mengsel.
- Bovenop de aardappelschijfjes leggen.
- Mix maken van crème fraiche, peper en zout en geraspte kaas. Deze mix
gelijkmatig verdelen over de bovenste laag van de aardappelschijfjes.
- Zet in een voorverwarmde oven van 195 graden
LET OP : als alle
ingrediënten nog warm zijn is 15 minuten voldoende, anders 40 minuten om
goed door te warmen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten